Kiemelt ajánlatok

Mindent megteszünk, hogy jól érezze magát nálunk!
Válogasson kedvére, és jöjjön el hozzánk!

Termál Kemping és Vendégház

Termál Kemping és Vendégház
Üdvözöljük a berekfürdői
TERMÁL KEMPING és VENDÉGHÁZ-ban
 
A kiváló gyógyvízzel rendelkező fürdő területével összeköttetésben találjuk a mintegy 1000 férőhelyes kempinget is. A sátorral vagy lakókocsival érkezőket, ligetes terület várja a Belső –tó mellett. Kempingünkben 19 db faház, 2 db kőház és 3 db LUX lakosztályt találnak összesen 90 db ággyal, az utóbbiak Tv-vel, légkondicionáló berendezéssel felszerelve. Ehhez még hozzá kapcsolódik a Vendégházunk, mely 10 szobával és 29 ággyal teszi kényelmesebbé az itt tartózkodását szép és nyugodt környezetben. 
 

 
     

Szolgáltatásaink:

 • A kemping területén elhelyezett konyhák
 • vizesblokkok
 • társalgó
 • tűzrakó helyek
 • elektromos áram csatlakozási lehetőségek
 • ingyenes WI-FI
 • teqball
 • asztalitenisz
 • aszfaltos futballpálya és kosárlabdapálya
 • homokfocipálya és
 • gyermekjátszótér
 
         
A kemping területével határos helyi horgászegyesület kezelésében lévő tavakon többféle hal (ponty, süllő, csuka, harcsa, kárász, keszeg) horgászatára van lehetőség egész évben. 21 hektáron két horgásztó is várja a kalandra vágyó horgászokat.
 
 

Az utóbbi években kialakult vendégkör között szép számmal fordul elő belföldi és külföldi vendég is egyaránt. A német, lengyel és holland állampolgárok sokszor hónapokat töltenek a kempingben, és úgy érkeznek, mintha egy nagy családi nyaralóhelyre jönnének, ahol az ismerősök, barátok ill. rokonok találkozhatnak. Sokan úgy tekintik ezt a kempinget, mint második otthonukat, és úgy is vigyáznak rá: szeretik és tisztelik. Valószínűleg a gyógyvíz csodálatos hatása és a festői környezet mellett szerepe van ebben a tudatban a kemping dolgozóinak is, akik kedvességgel és odaadó figyelemmel követik a kemping eseményeit.

Szállásfoglalás

Termál Kemping és Vendégház:

Tel./fax: +36 59/319 162
E-mail: kemping@berek-viz.hu


Kapcsolat felvétel

Hírek és újdonságok

300,000

Látogató 2018-ban

130,000

Eltöltött éjszaka

120

Program 2018-ban

150

várható program

“ Idén is, már a megszokott módon miden szombaton túrát szervezünk a környéken. Átlagosan 10-15km teszünk meg, gyakran meg-meg állva. Megismerjük a A település éllővilágát, és a közvetlen közelben lévő érdekességeket. Szeretettel várunk mindenkit.”

Kovács András

Túravezető

Nagyné Horváth Emese

“ Párommal három napot töltöttünk el Berekfürdőn. Meg kell , hogy mondjam életem egyik legjobb élménye volt.Szenzációsan éreztük magunkat, az idő is kegyes volt hozzánk.
A Fürdő csodálatos tiszta, és ami számunkra a legfontosabb gyerekbarát.
Köszönjük!”

Galéria

Névtelen galériaNévtelen galériaKovács VendégházKovács VendégházKovács VendégházKökény NyaralóKökény NyaralóKökény NyaralóKökény NyaralóKökény Nyaraló

+36 59 519 059 - Iroda

bereki.tdm@gmail.com

Fürdő u. 2
5309 Berekfürdő

Civil Szervezetek

© Copyright 2019 .Minden jog fenntartva